Informatie over het krijgen van je beloning voor de dagboekstudie

Over de beloning voor de dagboekstudie

Heb jij het afgelopen jaar meegedaan aan de dagboekstudie? Super, heel erg bedankt! We willen je graag informatie geven over het krijgen van je beloning.

Hiervoor heeft de universiteit nog wat gegevens van je nodig, zoals je bankrekeningnummer en je BSN. Dit moet je invullen in de betalingstool van de universiteit.

De betalingstool kun je hier vinden: https://rbpreg.gai.rug.nl/sys/account/login Gebruik het emailadres dat je ook hebt gebruikt voor de dagboekstudie, anders kunnen we je niet vinden. Kan dat niet of weet je niet welk emailadres dat is? Stuur dan een mailtje naar y.a.de.vries@rug.nl met je telefoonnummer en het emailadres van je account in de betalingstool.

We hebben ook een korte handleiding geschreven voor de betalingstool. Klik hier voor de handleiding.

Belangrijk om te weten: het kan even duren voordat de beloning op je bankrekening staat. We moeten eerst van alle deelnemers de gegevens ontvangen. We hebben half september de beloning uitbetaald aan iedereen die voor de zomer gestopt is met de dagboekstudie en die al een account heeft aangemaakt. We streven ernaar de beloning voor de andere deelnemers uiterlijk eind oktober uit te betalen.